Він сам прийшов: секс-скандал зі зґвалтуванням французького аспіранта священником Української православної церкви МП набирає обертів (фото, відео)

Аспірант з Франції, який читав лекції у Київському політехнічному інституті та досліджувати відносини в православній церкві, звинуватив священника Української православної церкви Московського патріархату у зґвалтуванні. Але священник Ахіла Шахтарин все заперечує і має намір написати зустрічну заяву до поліції.

Про це повідомляє ТСН. Правоохоронці вже провели допит та очікують на результати експертиз.

Молодик з Франції повідомив, що під час спілкування зі священником його напоїли. Чоловіку стало зле і саме після цього його зґвалтували.

Аспірант опублікував листування зі священником, в якому останній пише про те, що нібито саме іноземець ліг до нього в ліжко. Каже, що француз зненацька почав поводити себе агресивно. Священник навіть запідозрив, що молодик прийняв якісь ліки.

Не зрозуміло тільки навіщо іноземцю потрібен секс-скандал. У коментарях користувачі припускають, що священник міг дійсно домагатися хлопця, адже той дуже привабливий. Але можливо дії священника мають інше підґрунтя. Якщо в російських ЗМІ згодом з'явиться інформація про те, що французи ґвалтують чи домагаються православних священників МП в Україні, то буде зрозумілим навіщо з'явилася ця історія.

Наразі провадження відкрито за статтею "побої та мордування".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення