"Він сам впав на ніж кілька разів": на Львівщині убивця вигадав безглузду історію про падіння зі сходів

На Львівщині чоловік убив односельчанина і намагався приховати злочин. Зловмисник кілька разів вдарив свою жертву ножем у груди під час конфлікту, після чого повідомив у поліцію, що загиблий нібито впав і помер внаслідок отриманих травм. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

"20 грудня на оперативні лінію 102 надійшло повідомлення про смерть мешканця села Звенигород. За словами заявника, 34-річного односельчанина загиблого, чоловік впав у власному будинку зі сходів, спричинивши собі смертельні травми. На місці події правоохоронці виявили тіло 57-річного господаря будинку без ознак життя з ознаками насильницької смерті – чисельними ножовими пораненнями в ділянці грудей", - йдеться у повідомленні.

Як встановили поліцейські, у той день в гостях у загиблого перебував його односельчанин. Близько 20.00 між чоловіками виник конфлікт, під час якого гість кілька разів вдарив господаря ножем в груди, завдавши йому тілесних ушкоджень. Вони, як в подальшому встановили медики, стали причиною смерті. Переконавшись, що чоловік помер, гість повідомив про це у поліцію, вигадавши історію з падінням.

Зловмисник затриманий його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення