"Він забрав мою смерть": пілот, який розбився на Прикарпатті, 8 років тому втратив в авіакатастрофі сина (фото, відео)

У пілота Ігоря Табанюка, який розбився на легкомоторному літаку в Івано-Франківську, вісім років тому в авіакатастрофі загинув 23-річний син Денис Табанюк. Про це повідомляє "Страна".

Тоді прокуратура відкрила справу за статтею "порушення повітряних польотів, що спричинило смерть". А сам Ігор Табанюк в інтерв'ю повідомляв, що причину краху так і не встановили, але він вважав, що син тоді забрав його смерть.

"Молодший син загинув в 2013 році - він полетів замість мене на перевірку літака. І, як я кажу тепер, - син забрав мою смерть. Досі шукають причину цієї катастрофи. Я знайшов залишок ліхтаря літака з кріпленням, де було видно пошкодження від великого дробу. Припускаю, що це міг бути постріл, причому не навмисний - хтось просто здуру міг стрельнути в повітря, потрапити в електропроводку - і двигун пішов в отказ ", - розповів тоді Ігор Табанюк.

Нагадаємо, 28 липня в Івано-Франківській області близько 13:40 біля села Шепарівці Коломийського району сталося падіння легкомоторного спортивного літака на приватний житловий будинок, у результаті чого будинок загорівся. На місці пожежі й падіння літака були виявлені тіла чотирьох людей. Серед яких Ігор Табанюк.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення