Виплатить шість мільйонів доларів: оскароносну зірку Перл-Харбору визнали винним у зґвалтуванні (фото)

Американський актор К'юба Гудінг-молодший визнаний винним за звинуваченням у зґвалтуванні. Про це пише Reuters.

Потерпіла жінка стверджує, що у 2013 році голлівудський кіноактор запросив її випити в готелі. Потім вони піднялися в номер, щоб він переодягнувся. Однак, коли він почав роздягатися, вона спробувала залишити кімнату, але двері були зачинені. Тоді артист штовхнув жінку на ліжко і двічі зґвалтував.

Як покарання 53-річного К'юба Гудінга зобов'язали виплатити постраждалій, яка побажала приховати своє ім'я, шість мільйонів доларів.

У серпні минулого року адвокат артиста Марк Джей Хеллер заявив, що "звинувачення є повністю неправдивими". Однак суддя Пол Кротті заявив, що "актор повністю відмовився брати участь у справі і тим самим зробив свою вину умисною".

Зазначимо, що раніше проти К'юба Гудінга-молодшого вже висувалися подібні звинувачення. Але у 2019 році суд визнав його невинним.

У 1997 році журнал «People» включив К'юба Гудінг-мл. в число 50 найкрасивіших людей у світі. Отримав премію «Оскар» за роль Рода Тідвелла у фільмі «Джеррі Магуайер» (1996). Також відомий за роботою у кінострічці Перл-Харбор, в якій зіграв старшину Доріса Міллера.

Актор одружений та має 3 дітей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення