Влетіли у вантажівку: на Харківщині під час ДТП загинули двоє людей (фото)

На Харківщині в результаті ДТП загинули дві людини. Також внаслідок аварії травми отримала вагітна жінка. Її доставили до лікарні. Про це повідомляє місцева поліція.

Повідомлення про аварію в селищі Старий Мерчик Валківського району на автодорозі "Старий Мерчик-Мурафа-Краснокутськ" надійшло до поліції 14 січня близько 11:55.

Попередньо встановлено, що 34-річна водійка «Daewoo Lanos» не впоралась з керуванням та виїхала на зустрічну смугу руху, де зіштовхнулася з автомобілем "Daf FT XF" з напівпричепом.

Від удару 61-річна пасажирка легковика вилетіла з салону на проїжджу частину, де, ймовірно, потрапила під колеса іншого тягача "Daf FT XF" з напівпричепом під керуванням 41-річного водія, який їхав слідом за першою вантажівкою.

Від отриманих травм жінка загинула на місці події. Водійку «Daewoo Lanos» доставили до лікарні швидкої невідкладної медичної допомоги, де вона померла. Також до медичної установи з травмами госпіталізована ще одна пасажирка легковика - 37-річна громадянка Російської Федерації.

Дорожне покриття має нашарування мокрого снігу. З місця події вилучено відео з відеореєстратора.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає від 5 до 10 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Усі обставини автопригоди встановлюються.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення