Влетів на перехресті в іншу автівку: у столиці судитимуть мажора, який на позашляховику вбив двох людей (фото)

У Києві перед судом постане водій іномарки, який скоїв смертельне ДТП у Деснянському районі. Про це повідомляє пресслужба поліції.

Власник позашляховика напідпитку не впорався з керуванням та зіткнувся з іншим автомобілем, який зупинився біля світлофора на перехресті проспекту Шухевича та бульвару Перова. Внаслідок автопригоди двоє осіб загинули на місці.

Нагадаємо, що подія трапилась минулого місяця цього року. До чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про те, що водій автомобілю «Тойота» здійснив наїзд на автомобіль «Шкода», в якому перебували 41-річний водій та пасажирка.

28-річного водія «Тойоти» затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі зібрали необхідну доказову базу та оголосили йому про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі слідчі столичного главку завершили досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, особами що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду. Санкція статті передбачає до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення