Водій шкільного автобуса роками ґвалтував хлопчиків, доки в мережу не злили відео сексу з підлітком

У карельському селищі Чална РФ водія шкільного автобуса звинувачують у систематичних зґвалтуваннях неповнолітніх хлопців. Підозрюваного в педофілії заарештували на два місяці. Свою провину він повністю визнав, наразі підтвердилися три жертви, яких ґвалтував чоловік. Утім, жертв педофіла може бути набагато більше, бо брудну справу чоловік робив щонайменше два роки, пише Mash.

Відомо, що педофілу 66 років, він працював у школі в Чалні 6 років. За словами місцевих жителів, наруга над хлопцями триває з 2021-го. Люди розповідають, що він регулярно спаював своїх жертв перед усамітненням.

Відео, після якого чоловіка затримали, зафільмував хлопець, який приїхав погостювати до села до бабусі з дідусем. За його словами, він зустрівся зі старими друзями. Ті зателефонували дядькові Толі, той приїхав з алкоголем, запросив усіх на борт шкільного автобуса, почав усіх споювати і чіплятися до підлітків. За "побачення" Анатолій платив їм по 300-500 рублів. Місцеві розповідають, що все те саме Анатолій робив з іншими дітьми в лазні. Є також версія, що чоловік заманював хлопчиків дорогими подарунками та телефонами.

На шокуючому відео чоловік, обличчя якого не видно, займається сексом із підлітком. Кадри зафіксував один із постраждалих хлопців, який вдав із себе п'яного. Каже, що зняв процес, аби були докази винуватості педофіла. Відео він надіслав у чат, один з учасників якого показав кадри своїй мамі. Після цього кричуща справа набула розголосу.

Школярі розповіли, що правоохоронці приходили до директора та завуча школи. Деякі місцеві переживають за життя дружини педофіла, яка хоче накласти на себе руки. Дитину, яка потрапила на відео, відправили на експертизу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення