Водій-вбивця був під дією опіатів: з'явилися нові дані щодо трагедії у Харкові, під час якої загинула дитина і двоє дорослих (фото, відео)

Поліція змінила правову кваліфікацію у кримінальному провадженні за фактом ДТП, в якій загинули троє громадян.

Експертиза встановила, що водій вантажівки MAN з напівпричепом знаходився у стані наркотичного сп’яніння під дією канабіноідів та опіатів. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 286-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що 25 листопада близько 17:30 в районі перехрестя кільцевої дороги та вулиці Салтівське шосе відбулось зіткнення автомобіля "Chevrolet Nubira", який рухався у напрямку Харкова та перетинав перехрестя на зелений сигнал світлофора, з автомобілем "MAN" з напівпричепом, який рухався по кільцевій дорозі зі сторони с. Затишшя у напрямку автодороги "Харків-Липці" та перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора. Після зіткнення "MAN" з напівпричепом перекинувся на лівий борт на зустрічну смугу руху, де в цей час перебував автомобіль таксі "Renault Logan". Вантажівка розчавила дитину, жінку та водія таксі.

Свідки події розповіли, що жертв могло бути ще більше. Зазначається, що рейсовий автобус також прямував цим напрямком. І в останню мить, пасажир автобуса встиг попередити водія про небезпеку, крикнувши: "Стій!"

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення