"Водії фур самі винні": на в’їзді до Чорноморська авто збило водія вантажівки, громадянина Туреччини, він при смерті (відео)

При заїзді до Чорноморська автомобіль збив водія фури. Чоловік з численними травмами перебуває у комі на апараті ШВЛ, він у дуже тяжкому стані. Як повідомляє телеграм-канал Chоrnomorsk, 55-річного мешканця Туреччини доправили до міської лікарні у суботу о 19:30.

"У чоловіка множинні рани голови та кінцівок. Сильний забій головного мозку, субдуральна гематома, перелом склепіння та основи черепа, відкритий перелом кісток правої гомілки, закрита травма грудної клітки, забій легень, травматичний шок. Людина знаходиться в комі", - йдеться у повідомленні.

У коментарях під дописом очевидці уточнили, аварія сталась біля в'їзду на поромну переправу – між АЗС "Сокар" та Бізнес Центром.

Одесити обурені тим, що на цій ділянці дороги постійно паркуються фури. Їх завжди дуже багато, через що високий ризик потрапити в аварію, а крім того сильно пошкоджені узбіччя. Водії фур паркуються вздовж траси, іноді частина причепа стоїть просто на проїжджій частині. До всього, там часто перебігають дорогу пішоходи. Враховуючи усі обставини, автомобілісти винуватять саме водіїв фур у тому, що вони провокують ДТП.

Ось що пишуть водії, які потрапляли у подібні ситуації на цій ділянці дороги:

  • "Нема чого там бігати. Як проїжджаю там - постійно переходять, перебігають. Один раз з-за їхніх фур дитина вибігла".
  • "Часто спостерігаю як "автолюбителі", виходячи з ринку "Успіх", переходять через дорогу наче безсмертні".
  • "Просто багато цих товаришів (водіїв фур, - Ред.) не спускаються під машину, умовно відстань відкритих дверей, а тупо стрибають спиною назад! Сам неодноразово бачив і натрапляв на таких стрибунів! Х*р з ним, що стоять на все узбіччя, так нехай хоч виходять нормально... Це не нова ситуація".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення