"Все купується і все продається": у Полтаві суд виправдав водійку, яка на смерть збила дитину на пішохідному переході (фото, відео)

Полтавський апеляційний суд залишив без змін виправдувальний вирок водійці Наталії Саєнко, яка 6 листопада 2018-го року на пішохідному переході збила 14-річного велосипедиста Артема Левченка. Таке рішення 10 січня ухвалила колегія суддів.

Як повідомляє Суспільне, телефоном кореспондентам адвокат потерпілих Дмитро Семеха повідомив, що доводи сторони захисту під час розгляду апеляції вважає необґрунтованими.

Вирок оскаржували близько восьми місяців.

"І прокуратура і потерпілі просили скасувати вирок суду першої інстанції та засудити Саєнко та призначити покарання у вигляді восьми років позбавлення волі. Прокуратура, я думаю, що буде подавати касаційну скаргу на це рішення", — сказав прокурор Володимир Стовбун.

Нагадаємо, що у центрі Полтави жінка, яку називають власницею місцевого ресторанного бізнесу, вбила дитину на пішохідному переході. Хлопчик виїхав на перехід на велосипеді, а це-порушення. Тому суд і вирішив, що водійка нібито ніяк не могла уникнути зіткнення.

25 листопада 2020-го Наталію Саєнко Октябрський райсуд виправдав через недоведеність кримінального порушення.

Обурені місцеві мешканці у зв'язку з цим ще кілька років тому перекривали дороги та заявляли на камеру про те, що "все купується і все продається".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення