З 11 зґвалтованих жінок тільки 6 вижили: про сексуальне насильство від окупантів говорять все частіше

Українська телеведуча, перший почесний посол Фонду ООН в області народонаселення в Україні Маша Єфросініна зробила звернення щодо сексуального насильства над українками з боку окупантів. В Instagram вона закликала постраждалих "дати знищити цю падаль".

"Я звертаюся до всіх жінок, дівчат, підлітків, які зазнали сексуального насильства від окупантів: я знаю, що ви є, і я знаю, що ви переживаєте і пережили найстрашнішу трагедію у своєму житті, я знаю, що ви втратили паралельно рідних, чоловіків... я знаю, що все, що вам зараз хочеться - це померти", - сказала вона.

Ведуча попросила не мовчати, аби покарати мерзотників.

"Дайте нам знищити цю падаль. Я щиро сподіваюся, що більша частина з них... знищена нашою армією. Але ті, хто залишилися в живих, вони понесуть покарання. Все, що мені від вас потрібно, будь ласка, повідомте про скоєне", - сказала Єфросініна.

Телеведуча також поділилася, що вперше про факт зґвалтування українок противником їй повідомили з Херсона.

"Написала жінка, стверджуючи, що з 11 зґвалтованих тільки шість жінок вижили. Я подзвонила з цим замміністра внутрішніх справ. Відповідь: "Маріє, зараз ми це перевіряємо", - розповіла Єфросініна.

Нагадаємо, що нещодавно генпрокурор Ірина Венедиктова говорила, що першому окупанту повідомили про підозру у зґвалтуванні жінки в Київській області. Мова йде про 33-річну українку, яку кілька годин поспіль ґвалтували дуже п'яні російські солдати. Весь цей час вдома був її 4-річний син, який ховався в котельні. Саме там родина ховалася від обстрілів. Чоловіка своєї жертви росіяни застрелили у дворі їхнього будинку.

Більше читайте у публікації "Погрожували 4-річному хлопчику показати мамині мізки: під Києвом російські солдати кілька годин ґвалтували українку".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення