З пістолетом та палицею: суперечка на дорозі під Києвом закінчилася жорстокою бійкою (фото)

Вчора, 27 березня, близько 16:20 години у місті Бровари трапилась дорожньо-транспортна пригода за участю автівок «Mercedes» та «Lexus». Після аварії між водіями та пасажирами виникла сварка, яка переросла в бійку. Про це повідомляє місцева поліція.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Броварського районного управління поліції. Правоохоронці з’ясували що, конфлікт між чоловіками виник через минулі боргові зобов’язання. Тому, 39-річний водій та 45-ти і 24-річний пасажири авто «Mercedes» з пістолетом та металевою палицею кинулися до водія авто «Lexus», пошкодили йому авто та нанесли тілесні ушкодження 32-річному керманичу. Його доправлено до лікарні зі струсом мозку.

Обидві автівки вилучені та доставлені на майданчик тимчасового тримання.

Водія та пасажирів авто «Mercedes» затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає ув’язнення на строк від трьох до семи років.

Вирішується питання про повідомлення підозри затриманим. Запобіжний захід обере суд.

Поліція закликає громадян завжди діяти в рамках закону, адже за допомогою вчинення злочинів та інших незаконних дій неможливо досягнути згоди у цивільно-правових суперечках.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення