За допомогою гранати: у Вінниці чоловік посварився з родичкою і вирішив підірвати її будинок (фото)

У Вінниці поліцейські з залученням бійців спецпідрозділу КОРД затримали нетверезого зловмисника, який через неприязні стосунки з родичкою погрожував підірвати її будинок гранатою РГД-5. Про це повідомляє пресслужба поліції.

До поліції близько п’ятої години ранку зателефонувала вінничанка та повідомила, що її родич, з яким вона проживає у приватному будинку по-сусідству, і має неприязні стосунки, погрожує їй розправою. За словами заявниці, вночі нетверезий чоловік влаштував черговий конфлікт, під час якого пригрозив підірвати її предметом, схожим на гранату, яку він тримав у руках.

Як розповів начальник Вінницького районного управління поліції Віталій Курчик, на місце події виїхали слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки, кінологи та спецпизначенці КОРДу. Оскільки озброєний зловмисник зачинився в середині будинку, було прийнято рішення негайно його затримувати та обеззброїти. Через балкон другого поверху бійці КОРДу потрапили в помешкання та затримали 37-річного зловмисника. Під час огляду будинку на горищі поліцейські вилучили бойову гранату РГД-5 та запал до неї.

Попередньо дії чоловіка кваліфіковані за ознаками злочину, передбаченого за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення або пошкодження об’єктів власності).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення