За ніч бойовики випустили по бійцях ЗСУ 160 снарядів з установки "Град" - журналіст

За ніч по позиціях ЗСУ біля Авіївки бойовики випустили більше 160 снарядів з установки "Град". Про це йдеться на сторінці військового журналіста Романа Бочкали.

"160 градів за ніч... Били не по одній-дві ракети, як вже стало звичним, а повним боєкомплектом, як у 14-му році. Згадуємо Зеленополье. Мій співрозмовник, який в Авдіївці вже другий рік, сказав - "такого на моїй пам'яті ще не було". Б'ють нещадно. Дві міни розірвалися біля лікарні, у гуртожитку висипало вікна вибуховою хвилею. Промка вся здригається. Про поранених і вбитих промовчу. Але є позитив. В результаті контрнаступательних дій, вдалося закріпитися під Спартаком і перейти донецьку трасу в районі Царського Села. Тепер, кажуть бійці, головне щоб не наказали відійти. Таке вже бувало... Взяли реально багато нових місць. Слава бійцям 72-й бригади ЗСУ! 54-ка теж красені - приймають бої на Светлодарской дузі. І в Кримському знову спекотно - повідомляють добровольці",-йдеться в повідомленні.

За словами журналіста, режим "тиші" сепари більше не визнають. Мінськ відкинутий на нульову стадію. Власне, що й було потрібно довести. Тримаємося.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення