За першу ДТП, в якій загинула молода мати, Желепа відсидів декілька років: з'явилися подробиці

Стали відомі обставини першої смертельної ДТП, яку 10 років тому влаштував Антон Желепа -винуватець загибелі родини на Київщині.

Про трагедію виданню "Страна" розповів чоловік загиблої в аварії жінки Володимир Катаєв.

За його словами, у далекому 2010 році в день трагедії дружина Ганна поїхала в магазин за водою. Вона була на моторолері. Під час руху дівчина злякалася автомобіля і впала. В цей момент до неї підбіг товариш Володимира, щоб надати допомогу. Коли вони намагалися піднятися, їх збив Желепа.

Загибла Ганна і Володимир

Потім було встановлено, що Желепа мчав по селу з величезною швидкістю, його гальмівний шлях був близько 90 метрів. Дружина Володимира померла на місці, а його товариш залишився інвалідом. Після ДТП Желепа втік, його знайшли на наступний день.

Володимир вважає, що у родини Желепи є зв'язки у прокуратурі. Саме тому після загибелі Ганни Антон нібито відсидів лише два роки.

Нагадаємо, 12 липня автомобіль "Мерседес" за кермом якого знаходився Антон Желепа на повній швидкості вилетів на зустрічну смугу і протаранив "Хюндай". У цій машині знаходилася сім'я - мати, батько, дочка і двоє синів. В результаті зіткнення загинули всі, крім 12-річного хлопчика, який досі знаходиться в реанімації.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення