За розбещення 3-річної племінниці неодноразово судимого чоловіка посадили на 7 років у тюрму

Жителя Чуднівського району, який вчиняв розпусні дії стосовно трирічної дівчинки, засуджено до 7 років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі Житомирської обласної прокуратури.

"Судовим розглядом установлено, що у квітні 2019 року у денну пору 32-річний мешканець села, неодноразово судимий, у тому числі за вчинення злочинів проти статевої свободи та недоторканості, з метою задоволення своєї статевої пристрасті вчинив розпусні дії сексуального характеру стосовно своєї малолітньої племінниці. Своєї вини у скоєному злочині чоловік не визнавав. Натомість прокурором у суді було наведено достатньо обґрунтованих доказів та беззаперечно доведено вину обвинуваченого", - йдеться у повідомленні прокуратури.

Бердичівською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у справі за фактом розбещення трирічної дівчинки жителем Чуднівського району. За результатом розгляду, вироком Ружинського районного суду особу визнано винуватим у скоєнні злочину за ч.2 ст.156 КК України та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення