За розбещення підлітка: колишня фіналістка "Міс США" отримала два роки в'язниці (фото)

Вчителька і колишня королева краси Ремсі Бірс засуджена до двох років в'язниці за розбещення 14-річного учня і поширення матеріалів непристойного характеру. Про це повідомляє The Mirror.

Заміжня Бірс, яка працювала в одній зі шкіл штату Західна Віргінія, посилала хлопцеві свої Селфі в оголеному вигляді, а також відправляла текстові повідомлення з сексуальним підтекстом. Це тривало протягом декількох місяців - до тих пір, поки листування не виявили батьки школяра. У грудні 2018 роки жінка була заарештована. На суді адвокат підсудної підкреслював, що його клієнтка ніколи не вступала з хлопчиком в фізичний контакт.

29-річна Ремсі визнала свою провину і пообіцяла, що подібного більше не повториться. Однак суддя зазначив, що вона проявила мало каяття.

У 2014 році Ремсі Карпентер, яка страждає на розсіяний склероз, завоювала титул "Міс Кентуккі", що дозволило їй взяти участь в національному конкурсі краси "Міс США" в 2015-му році. Там вона увійшла в дванадцятку кращих, вразивши суддів своєю грою на скрипці. В інтерв'ю вона говорила, що завжди мріяла стати вчителькою молодших класів. У 2016 році Ремсі змінила прізвище після того, як вийшла заміж за Чарльза Бірса.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення