Забив матір до смерті, а коли перестала дихати сховав тіло у занедбаній будівлі: на Харківщині сталося моторошне вбивство (фото)

У Харківській області чоловік жорстоко побив свою матір, а за два дні, коли жінка померла від отриманих травм, виніс її тіло в занедбану будівлю і там сховав.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Харківській області.

До поліції звернулися очевидці, які повідомили, про те, що у занедбаній будівлі у Краснограді знайшли тіло жінки. Правоохоронці встановили, що загибла, мешкала у гуртожитку поруч.

У скоєнні кримінального правопорушення правоохоронці оперативно викрили 45-річного сина загиблої.

З'ясувалося, що він поконфліктував з матір'ю, а під час сварки кілька разів вдарив жінку кулаком в обличчя. Від отриманих травм вона померла через два дні. Син загорнув тіло матері в ковдру та виніс до підвалу.

"За фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб", - повідомили в поліції.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення