Задушила дитину і вистрибнула з вікна: матір, яка вижила після спроби самогубства, розповіла про причини вбивства (фото)

Жінка, яка вночі задушила поясом від халата власного дворічного сина, а потім вистрибнула з 4 поверху, розповіла слідчим про мотиви скоєного.

За словами 36-річної харків'янки, нібито лікарі повідомили їй про невиліковну хворобу. Саме через це вона вирішила, що ніхто не зможе піклуватися про дитину як вона.Як повідомив журналістам речник прокуратури Харківщини Дмитро Чубенко, жінка не перебуває на обліку у психіатра. Також не перебуває на якомусь іншому обліку.

За його словами, вдома в момент цих подій перебував 66-річний батько жінки, який не чув, що відбувається. За даними прокуратури, мати виховувала сина сама.

Мешканці будинку, в якому сталася трагедія, розповіли, що тато хлопчика виїхав на заробітки за кордон.

"Близько ми не спілкувалися, але в обличчя я знаю її добре. Вона часто гуляла з дитиною. Іноді я притримувала їй вхідні двері в під'їзд. Вона дуже спокійна, видно було, що дбає про дитину. Ніколи не чула, щоб вона підвищувала голос на дитину. Вона ніколи не грала у телефон під час прогулянки із сином”, - розповіла сусідка по під'їзду.

Також люди повідомили про те, що дитина в родині була довгоочікуваною.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення