Загадкове вбивство у квартирі на столичному Печерську: виявили тіло чоловіка, застреленого у голову (фото)

У столиці в одній із квартир на бульварі Дружби Народів було виявлено тіло невідомого з ознаками насильницької смерті та вогнепальним пораненням в голову. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"До поліції надійшло повідомлення про те, що у одній із квартир на бульварі Дружби Народів тривалий час гучно працює телевізор та ніхто не реагує на зауваження сусідів. Для з’ясування всіх обставин за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Печерського управління поліції. Оскільки мешканці квартири, де гучно працював телевізор, ніяк не реагували на стукіт у двері, було прийнято рішення зайти до оселі", - розповіли у поліції.

Коли правоохоронці потрапили до квартири, то побачили у помешканні бездиханне тіло чоловіка з вогнепальним пораненням в голову.

На даний час працівники поліції проводять першочергові слідчі дії, встановлюють особу загиблого та всі обставини його смерті. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення