Загинув від переохолодження: на Донеччині патрульні побачили на вулиці оголеного молодика, зняли відео і поїхали (відео)

На Донеччині знайшли тіло 29-річного хлопця, який загинув від переохолодження. У загиблого Василя ймовірно були проблеми із психічним здоров'ям.

Як повідомляє "Обозреватель", 29-річного спортсмена Василя Є. перед смертю бачили патрульні. Чоловік біг вулицею без одежі. Правоохоронці поспілкувалися з хлопцем і поїхали, а через день молодика виявили мертвим.

"Вася багато років займався спортом. Він був дзюдоїстом, також бігав кроси. Ми з ним знайомі понад десять років, разом були в училищі Олімпійського резерву, потім вступили до інституту на фізкультурний. Але щось у нього не склалося, він повернувся в селище Ялта, до батьків", – розповів його друг Сергій.

Зазначається, що рідні шукали хлопця кілька діб. Вони не можуть зрозуміти, чому патрульні так і не надали хлопцю допомогу та не викликали швидку. У поліції Донецької області повідомили, що проводять службове розслідування.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення