Загрожує 5 років: у столиці блогер заради переглядів вдарив патрульного тарілкою з вершками (відео)

У столиці молодик задля переглядів у соцмережах напав на правоохоронця. Хлопцю загрожує реальний тюремний термін строком до 5 років.

За даними столичної поліції, інцидент трапився ввечері на Майдані Незалежності. До патрульних поліцейських, які несли службу у центральній частині столиці, звернувся хлопець. Він повідомив, що за хвилину на вулиці Хрещатик станеться ДТП.

Як розповів начальник відділу поліції №4 Шевченківського управління поліції Ігор Падюк, зловмисник підійшов до автомобіля наряду патрульної поліції, дістав з-за спини тарілку із вершками та вдарив нею поліцейського в обличчя. Після він намагався втекти, але його наздогнали та затримали. Під час допиту хлопець розповів, що на такий вчинок пішов, аби заробити грошей від переглядів відзнятого на відео інциденту.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури №10 слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення