Загрожує до 12 років: на Запоріжжі у подруг вилучили наркотиків на 7 млн гривень (фото)

У двох мешканок Запорізької області віком 16 та 18 років правоохоронці вилучили наркотиків та психотропів на понад сім мільйонів гривень.

Як повідомляє обласна поліція, розповсюдженням наркотиків займалися дві подруги. Вони отримували заборонений товар через пошту, фасували в орендованій квартирі та надсилали клієнтам до інших областей.

"Дилерки працювали на Телеграм-канал, через який розповсюджували "Альфа PVP", канабіс та пігулки екстазі. Наркотики та психотропи вони отримували через пошту, розфасовували їх та відправляли клієнтам. Для реалізації товару, з метою конспірації, зловмисниці використовували вигадані анкетні дані", - сказано в повідомленні.

Одну зі зловмисниць поліцейські затримали, коли вона отримала чергову посилку із забороненими речовинами. У неї вилучили два пакети з "Альфа PVP" загальною вагою близько кілограма.

Правоохоронці провели обшук у квартирі, яку дівчата орендували та організували під фасувальний цех. У результаті вилучено понад тисячу сліп-пакетів різних об’ємів з розфасованими наркотиками та психотропами вагою понад шість кілограмів, пігулки екстазі, а також мобільні телефони, фасувальні матеріали з логотипом "крамниці" та електронні ваги.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення