Загрожує до 8 років: у столиці водій збив пішохода, який перебігав дорогу у невстановленому місці (фото)

Слідчі столичної поліції встановлюють обставини смертельної автопригоди за участю пішохода. Про це повідомляють місцеві правоохоронці.

Зазначається, що до столичної поліції по спецлінії 102 надійшла інформація про смертельну автопригоду біля метро Видубичі. На виклик негайно виїхали наряди патрульних, слідчо-оперативна група поліції Києва з розслідування ДТП та "швидка".

За попередньою інформацією, чоловік 1986 року народження перебігав дорогу у невстановленому місці, внаслідок чого водій автомобіля "Акура" не встиг загальмувати та здійснив наїзд на пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Наразі на місці події працюють правоохоронці, встановлюють всі обставини та причини даної автопригоди. Після завершення перевірки, події буде надана правова кваліфікація.

Згодом стало відомо, що водій на місці події пройшов тестування на "Драгері". Результат показав відсутність у нього стану алкогольного сп'яніння.

Слідчі столичної поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого. В рамках досудового розслідування встановлюються всі обставини та причини даної події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення