Загрожує відповідальність за домашнє насильство: на Запоріжжі дитина викликала поліцію тому, що батько заборонив сидіти у ТікТок

Виховна розмова батька зі школяркою закінчилася викликом поліції. Чоловіка притягнули до відповідальності за домашнє насильство.

Маленька мешканка смт Приазовського продемонструвала знання своїх громадянських прав та поскаржилася на батька в поліцію. Правоохоронці не залишили без уваги звернення дівчинки та приїхали до неї додому.

Школярка повідомила, що батько нецензурно лайявся та погрожував. Про це вона написала у заяві.

На чоловіка склали протокол за ст. 173-2 КУпАП (домашнє насильство).

Днями справу розглянув Приазовський районний суд.

У судовому засіданні обвинувачений розповів, що справді 10 жовтня у нього стався конфлікт із дочкою через навчання. Чоловік зробив дівчинці зауваження, оскільки вона не вчила уроки, а проводила час у мережі Тік-Ток.

На суді дружина правопорушника повідомила, що того дня повернулася з роботи і дізналася про виклик поліції. Наступного дня жінка повела доньку до психолога. Там дитина розповіла, що тато їй дійсно заборонив грати на телефоні та дивитися ТікТок, а також знімати відео. Дівчинка послухала поради подружки в чаті і зателефонувала до поліції та поскаржилася на батька.

Жінка також повідомила, що наразі, вона разом із чоловіком та донькою відвідують психолога, також дитині обмежили доступ до інтернету.

Суд, вивчивши матеріали справи, не знайшов у діях чоловіка складу адміністративного правопорушення та закрив справу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення