Захарова з МЗС РФ, ховаючи зламаний пальць, розповіла про наступну ціль росіян в Україні (відео)

Представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Україна нібито розмістила засоби ППО на території Одеської кіностудії. Тож у розумінні російської армії Одеська кіностудія тепер є військовим об'єктом, що не виключає прильоту туди.

У свою чергу директор кіностудії Андрій Осипов розповів, що єдина військова техніка, яка є на території студії, це автомобіль часів Другої світової війни. Він використовується виключно для телезйомок.

"Зараз на Одеській кіностудії знаходиться у виробництві документальний фільм "Військовий кутюр'є" режисера Бата Недіча. Інші два фільми – на стадії монтажу. У непростих умовах війни на Одеській кіностудії все ж триває кінопроцес! З метою безпеки більшість працівників працюють віддалено. Знімальний процес відбувається на різних локаціях міста та області", – розповів директор кіностудії Андрій Осипов.

Ось цей автомобіль часів Другої світової війни росіяни назвали засобом ППО:

До речі, під час брифінгу спікер російського МЗС делікатно ховала палець, який вона днями зламала.

Про зламаний палець Захарова розповіла своїй аудиторії у соцмережах вчора. Як людина культурна, яка працює у дипломатичній структурі, вона навіть уточнила дуже "важливу" інформацію: її робочий палець вцілів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення