Захищав дівчину: у столиці Lexus на смерть збив поліцейського, якого атакували невідомі (фото, відео)

Пішоходом, якого на смерть збив автомобіль Lexus на бульварі Перова в Києві 20 листопада, нібито виявився співробітник правоохоронних органів. Про це повідомляє "Обозреватель" з посиланням на джерела.

Як повідомляє паблік "Київ оперативний", загинув діючий правоохоронець Вікторов Ярослав Іванович, 1996 року народження. Чоловік був старшим лейтенантом поліції, інспектором управління кримінального аналізу ГУНП у місті Києві.

Перед трагедією у загиблого нібито виник конфлікт із двома невідомими чоловіками через дівчину.

"Цікаво, чого мовчить офіційне представництво поліції з цього випадку? Невже загублене життя свого колеги настільки типова подія?", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, що у столиці на бульварі Перова сталась смертельна ДТП. Один із учасників бійки потрапив під колеса автомобіля Lexus, який від потужного удару перекинувся на дах.

На сайті Національної академії внутрішніх справ у 2015 році писали про першокурсника Вікторова Ярослава, який врятував життя 83-річному дідусеві. Тоді на столичній станції метро "Хрещатик" при світлі вже прибуваючого потяга, хлопець почув вигуки про допомогу. Розштовхуючи спантеличений натовп, Ярослав побіг у напрямку голосів і побачив дідуся, який лежав на колії без свідомості. Часу на роздуми не було - Ярослав стрибнув на колії і за допомогою небайдужих громадян, витягнув постраждалого на платформу і ледве встиг піднятися сам - потяг загальмував в лічених метрах від нього.

Увага, відео 18+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення