Зайшли до квартири: у Дніпрі грабіжники жорстоко побили 71-річного дідуся (відео)

За пограбування літнього чоловіка поліцейські Дніпра затримали двох грабіжників-гастролерів. Про це повідомляє місцева поліція.

Під приводом продажу електроінструментів злодії зайшли до квартири 71-річного місцевого жителя, побили його та заволоділи грошима.

Затримані зустріли пенсіонера на вулиці та запропонували придбати електроінструменти. Потерпілий погодився та разом зі «продавцями» пішов до квартири за грошима. Коли він дістав гроші, щоб розрахуватися за товар, гості стали бити його по голові та забрали готівку у сумі 700 євро, 280 доларів та близько 2,5 тисяч гривень.

21 квітня працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції затримали двох підозрюваних - 41-річного громадянина іншої держави та 27- річного мешканця Харківської області. Поліцейські розшукали орендований автомобіль, на якому зловмисники пересувалися по місту, та вилучили викрадені у дідуся гроші.

22 квітня слідчі за погодженням з прокуратурою повідомили чоловікам про підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення