Заліз у чужу квартиру з ножем, роздягся і облив себе​ окропом: в Одесі наркоман зі стажем накоїв лиха

В Одесі неодноразово судимий чоловік у стані наркотичного сп’яніння вдерся у чуже житло з ножем і намагався пограбувати господаря квартири. При цьому рецидивіст намагався вкоротити собі віку, а потім роздягнувся і облив себе окропом з чайника. Про інцидент повідомляє Одесса INFO.

"Вночі зек під солями забрався в квартиру на вулиці Шовкуненка, 14. Проломивши вікно на другому поверсі, він кидався на жителя квартири з ножем. Ніж сусід вибив, при цьому поранивши собі руку. Тоді зек схопив уламок скла і спробував перерізати собі горло, що у нього не вийшло", - йдеться у повідомленні.

Після цього наркоман почав роздягатися і викидати у вікно особисті речі: кросівки, кепку, шприци, пачку сигарет. Наостанок схопив чайник з окропом і облив себе.

На крики збіглися сусіди, які викликали швидку і поліцію. По приїзду поліція затримала правопорушника, швидка допомога встановила, що він - наркоман зі стажем. Поліції неадекват представився як Колючка Костянтин Юрійович. За його ж словами, він двічі сидів по 5 років за крадіжку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення