Заснула за кермом після ультрамарафону: в ДТП загинула рекордсменка України з безперервного бігу (фото)

У ДТП на трасі «Київ – Прилуки» 20 червня розбилася 21-річна рекордсменка Національного Реєстру Рекордів України в номінації «Найтриваліший безперервний біг на біговому тренажері» Катерина Долган. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

За попередньою інформацією, Катерина їхала після ультрамарафону, заснула за кермом, авто вилетіло з дороги.

Загибла дівчина була кандидаткою в майстри спорту з легкої атлетики, призеркою численних змагань та Чемпіонатів України.

«Ще два дні тому вона брала участь у своєму черговому забігу в Сумах. І попереду було ще все життя, маса планів, перемог і мрій... Коли ми готували її рекорд, ми назвали Катю – «Та, що біжить за Сонцем»... Легкого бігу тобі у Вічність, дівчинко…», – написала Вєтрова.

У коментарях повідомляють, що на старті київського ультрамарафону Катерина спочатку тримала хороший темп, а потім зійшла з дистанції після п’ятого кола.

Ховатимуть Катерину у вівторок, 22 червня.

«Хто хоче востаннє попрощатися з Катею, повідомляю: завтра об 11.00 в Іванівській церкві в її рідному місті Прилуки», - написала Вєтрова.

9 вересня 2020 року Катерина Долган встановила рекорд, подолавши максимальну відстань на спортивному тренажері. У цей день вона пробігла за п’ять годин 51 км без перерви на відпочинок.

Катерина легкою атлетикою серйозно почала займатися з 16 років. Вона вчилася в Київському університеті Драгоманова на кафедрі фізичного виховання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення