Застрелив і закопав у саду: на Кіпрі знайшли тіла двох росіянок, які безслідно зникли (фото)

Зниклих на Кіпрі росіянок - 33-річну Марію Газібагандову та 43-річну Хаят Алраїзі - знайшли мертвими. Затримано підозрюваного у вбивстві, ним виявився 32-річний громадянин Сирії, пише Cyprus Mail.

Затриманий чоловік зізнався, що закопав тіла росіянок у саду будинку у гірському селі Моніатіс у провінції Лімасол, де він займався будівельними роботами. Раніше в цьому ж будинку і на екскаваторі, що використовувався при будівництві, були виявлені сліди крові, що збігаються з ДНК однієї з двох жінок.

Росіянки прибули на Кіпр як туристи: одна на початку літа, а друга близько півтора місяця тому. 25 листопада кіпрська поліція звернулася за допомогою до громадськості з проханням допомогти знайти двох туристок із Росії, про яких немає жодної інформації з 17 листопада.

Як виявилось, підозрюваний проводив час із двома жінками у будинку, де він вів будівництво, але господар будинку цього не знав.

Сирієць зізнався, що якось випадково почув, як знайомі його обговорювали. Це йому не сподобалося, і у якості помсти він скористався вогнепальною зброєю.

Тіла убивця закопав у саду, а поверх могили насипав гравію. Додаткові перепони у пошуках створила погода - у цьому районі Кіпру кілька днів поспіль йшли сильні дощі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення