Заступився за жінку й помер: на Полтавщині в автобусі смертельно побили батька двох доньок

 Телеграф

На Полтавщині чоловік помер після конфлікту у міському транспорті.

Як розповіла журналістам вдова померлого Наталя, все сталося, коли її 44-річний чоловік заступився за жінку, до якої чіплявся інший пасажир автобуса. За словами Наталі на зупинці опонент чоловіка "застосував бойовий прийом та штовхнув Сергія з автобуса спиною вперед". Зазначається, що чоловік знепритомнів, а водій автобуса зачинив двері і просто поїхав далі.

"Я одразу ж побігла на цю зупинку. Я бігла в тому, в чому отримала цю звістку, в халаті і капцях на босу ногу, не розуміючи і не уявляючи всього страху і болю, що мене вже спіткало. Я постійно дзвонила чоловікові на телефон, бо в тій темряві я не могла його знайти беззахисного та непритомного", - написала згорьована жінка.

Далі чоловіка доправили до лікарні медики швидкої.

У міській лікарні №3 її чоловіка оглянули та відправили додому, незважаючи на те, що, за словами Наталі, його тіло було покалічене, був сильний головний біль, а з носа йшла кров.

"Забирайте свого красеня, жити буде". Ці слова будуть у моїй пам’яті до кінця моїх днів", – сказала жінка.

Наступного дня чоловік знепритомнів, його госпіталізували. У реанімації він пробув п'ять днів і помер.

"11 грудня мій чоловік залишив мене та наших доньок назавжди", - написала Наталя.

Чоловіка, з яким виник конфлікт у загиблого в автобусі затримали правоохоронці. У лікарні заявили, що потерпілого одразу не госпіталізували, оскільки він нібито сам від цього відмовився, хоча дружина стверджує, що підписати "відмову" її Сергій не міг, йому було важко тримати ручку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення