Засудили до 15 років: у Запоріжжі чоловік зґвалтував та вбив 57-річну жінку

У Запоріжжі Жовтневий районний суд виніс вирок чоловікові, який зґвалтував і вбив 57-річну адміністраторку сауни. Чоловіка засудили до 15 років позбавлення волі. Про це повідомляють на сайті суду.

"Обвинувачений визнаний винним у задоволенні статевої страсті неприродним способом, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 3 ст. 153 КК України в редакції від 01.06.2010) та в умисному вбивстві, поєднаному із насильницьким задоволенням статевої страсті неприродним способом (п. 10 ч. 2 ст. 115 КК України). Призначено покарання - п’ятнадцять років позбавлення волі. Стягнуто матеріальної та моральної шкоди в сумі 387тисяч 445 грн", - йдеться у повідомленні Жовтневого районного суду.

Трагедія відбулася 26 листопада 2015 року в одній із саун Олександрівського району міста Запоріжжя. Після того, як спрацювала сигналізація у сауні, на місце прибула поліція охорони. Поліцейські заблокували всі виходи, але потрапити усередину приміщення не змогли. Вони викликали власника сауни, коли ж вхідні двері були відчинені, наряд виявив труп 57-річної жінки-адміністраторки зі слідами насильницької смерті. Службовий пес привів поліцейських до чоловіка, який перебував в одному з приміщень сауни. .

Затриманим виявився 38-річний житель міста. Раніше він проблем із законом не мав.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення