Завдав 11 ножових поранень: жорстоким вбивцею жінки на Дніпропетровщині виявився власником мережі ломбардів

На Дніпропетровщині за підозрою в жорстокому вбивстві хатньої робітниці, яка померла від 11 ножових поранень, затримали власника мережі ломбардів і ексдепутата Кам'янської міськради Олександра Чичканя. Поліція 13 годин вела переговори з чоловіком, який забарикадувався та погрожував самогубством. Про це повідомляє "Страна" з посиланням на правоохоронців.

Зазначається, що ввечері в понеділок, 5 липня, в Кам'янському в будинку відомого бізнесмена був виявлений труп його 57-річної домогосподарки. Тіло знайшла сестра господині будинку, вона ж викликала поліцію.

Прибулі на місце НП поліцейські карного розшуку з'ясували, що до вбивства домогосподарки може бути причетний 62-річний власник будинку, який незадовго до цього виїхав з нього на власному авто.

Підозрюваний у скоєнні вбивства екс-депутат вийшов з дому лише через 13 годин. Весь цей час тривали переговори з ним.

За попередніми даними правоохоронців, 5 липня вранці між 62-річним господарем будинку і працівницею виник конфлікт на ґрунті особистої неприязні. Під час сварки чоловік завдав жінці 11 ножових поранень в груди і спину. Від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення