Завдав 35 поранень: за вбивство подружжя на Одещині затримали ексспівмешканця жінки (фото, відео)

На Одещині правоохоронці затримали чоловіка, якого підозрюють у подвійному вбивстві. Про це повідомляє місцева поліція.

Зазанчається, що 13 квітня, тіла 45-річної жінки та 57-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті виявила сусідка загиблих. За висновком експерта, смерть потерпілих настала в результаті гострої крововтрати.

При проведенні оперативно-розшукових заходів правоохоронці допитали сусідів і родичів загиблих, вилучили речові докази, застосовувався службовий собака.

«Оперативники встановили, що того вечора зловмисник вживав алкогольні напої разом із загиблими і між ними виникла сварка. Підозрюваний пішов з будинку, а через деякий час повернувся, щоб розквитатися з товаришами по чарці за словесні образі. Злочинний намір він втілив у життя за допомогою ножа - жінка отримала від нього п’ять ножових поранень, а чоловік близько тридцяти. Зараз у рамках кримінального провадження проводяться слідчі дії під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури: призначені експертизи, правоохоронці клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - прокоментував подію начальник Подільського районного управління поліції Олександр Ноздратенко.

За умисне вбивство двох осіб фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення