У Чернівецькій області на узбіччі дороги знайшли тіло жінки (фото)

18 січня о 17:50 до поліції Чернівецького області надійшло повідомлення про те, що на узбіччі дороги в селищі Берегомет Вижницького району лежить труп невідомої жінки, яка могла загинути внаслідок ДТП. Про це повідомляє місцева поліція.

Співробітники Ситуаційного відділу обласного управління Нацполіції скерували за вказаною адресою слідчо-оперативні групи ГУНП і Вижницького районного відділу поліції, а також екіпаж швидкої медичної допомоги.

Під час огляду місця події та тіла померлої правоохоронці попередньо з’ясували, що жінка могла загинути внаслідок наїзду транспортного засобу. Поліцейські встановили особу жінки – 54-річної жительки села Вовчинець.

На місці дорожньо-транспортної пригоди співробітники поліції проводять першочергові слідчо-розшукові дії для з’ясування всіх обставин і встановлення осіб, причетних до загибелі жінки. Слідчі поліції вирішують питання внесення відомостей про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення