Збройні Сили України на 110 день війни з Росією: "Ми ніколи не здамося, про це не може бути навіть мови!" (відео)

Росія планувала поневолити Україну за три дні. Сьогодні вже 110 день війни, а наші оборонці продовжують героїчно чинити опір ворогу. Українські захисники націлені на перемогу у війні з Росією і закликають весь світ вірити у Збройні Сили України.

"Ми воюємо за нашу державу, ми відбудовуємо нашу Україну. І ми показуємо насамперед нам самим, українцям і всьому світу, що Україна - вільна, вона буде воювати. Ми ніколи не здамося, про це не може бути навіть мови!", - каже український захисник.

Українська армія має високий моральний дух, шалено б’ється і дуже мотивована - робить все можливе і неможливе, аби захищати Українську землю. Збройні Сили тримають оборону злагоджено, а не по-партизанськи, як на те розраховували російські загарбники.

Окупація Росією українських земель з 2014 року показала, що це - "троянський кінь", а визнати окуповані території за країною-агресором - це буде рівносильним самогубству. Східні країни Європи також цілком усвідомлюють, що можуть стати наступною жертвою Росії, якщо вона переможе в Україні.

Збройні Сили України сповнені рішучості, аби продовжувати чинити запеклий опір окупантам, а весь український народ молиться за своїх оборонців.

Після скоєних звірств російськими військовими не може бути розмов про те, аби зупинити війну на невигідних для України умовах. Не може бути прощення наслідкам російської агресії в Україні:

  • це стерті з лиця землі бомбардувальниками міста у 21 сторіччі, навмисне знищені лікарні та пологові будинки;
  • масові зґвалтування дітей і жінок;
  • масово розстріляні на колінах зі зв’язаними руками за спинами чоловіки;
  • голод і нестача питної води в окупованих Росією містах на півдні та сході України.

Численні військові злочини російських солдат зафіксували після їх відступу у звільнених містах та селах України. Тіла закатованих окупантами людей лежали просто неба на вулицях, у братських могилах, підвалах та колодязях. Легкові автомобілі, що їхали на евакуацію, окупанти розстрілювали просто з танків. А в окупованому нині Маріуполі трупний сморід витає у повітрі цілодобово, бо окупанти не прибирають тіла вбитих ними людей з вулиць і підвалів будинків, де ті ховались від обстрілів. Нагадаємо, що 1-2 березня місто було повністю оточене, розпочалася блокада та авіанальоти, росіяни били по місту ракетами та бомбами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення