Згорів заживо у власній квартирі: на тліючих речах знайшли мертвого чоловіка, його батько дивом вижив

У Житомирі горіла квартира у багатоповерхівці на першому поверсі. Унаслідок пожежі вдалося врятувати власника квартири, його син загинув. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Житомирській області.

"3 квітня о 22:03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в трьохкімнатній квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку по вул. Леха Качинського у м. Житомир. Про це рятувальників сповістили сусіди, які відчули запах диму", - йдеться у повідомленні.

Вогнеборців попередили, що у помешканні можуть бути люди. Рятувальники в одній із кімнат виявили чоловіка, який ледь подавав ознаки життя. Бійці ДСНС винесли постраждалого на сходову клітину і надали першу домедичну допомогу. У подальшому чоловік з отруєнням чадним газом був госпіталізований до лікарні. Також сусіди повідомили, що всередині може бути і син власника. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили у третій кімнаті обгоріле тіло 46-річного загиблого чоловіка, який лежав на тліючих речах.

Силами бійців ДСНС о 22:40 пожежу було ліквідовано. Вогнем знищено домашні речі на площі 5 кв. м. Попередня причина займання – необережне поводження з вогнем під час паління.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення