Зґвалтування та розбещення дітей: відомому столичному фотографу повідомили про підозру ще у 7 епізодах виготовлення порнографії (фото, відео)

На Київщині скандальному фотографу повідомили про підозру ще у 7 епізодах виготовлення дитячої порнографії

Встановлено, що у 2018 році чоловік виготовив понад 50 зображень порнографічного характеру за участі 15-річної мешканки села Гатне. У 2019 році чоловік вчинив аналогічний злочин щодо 14-річної киянки. Відомо також що чоловік змушував неповнолітніх до участі у «фотосесіях» шляхом вмовлянь та здійснюючи відносно них психологічний тиск. Загалом чоловік підозрюється у 7 епізодах створення дитячої порнографії.

Нагадаємо, що наприкінці листопада 2020 року поліцейські Київщини затримали у власній фотостудії 56-річного мешканця міста Вишневе. Тоді чоловікові повідомили про підозру за зґвалтування, а також розбещення неповнолітніх (ч.3, ч. 4 ст. 152, за ч.1 ст. 156 ККУ) У червні 2021 року слідчі скерували до суду обвинувальний акт.

22 лютого 2022 року слідчі за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомили фотографу про підозру за ч. 4, 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Наразі чоловікові загрожує покарання у вигляді 15 років позбавлення волі.

Відомо, що жертвами Ктиторчука ставали дівчата, які не досягли 14 років. Крім того, свої розпусні "пригоди" він неодноразово знімав на відео. Мати однієї з потерпілих зізналась, що її неповнолітню доньку спочатку змусили бути свідком статевого акту, а потім зробили жертвою розбещення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення