Жахлива ДТП на Хмельниччині: загинули мати, батько і молодша дочка, старшу відвезли до лікарні

 СЕГОДНЯ

У Хмельницькій області сьогодні, 20 липня відбулася ДТП, в якій загинула ціла сім'я – мати, батько і маленька дочка. В аварії вижила лише старша дочка.

"У Хмельницькому районі на в'їзді в село Прибузьке сталася дорожньо-транспортна подія за участю вантажного автомобіля IVECO і легкового автомобіля Volkswagen Golf. В результаті аварії загинула сім'я з трьох осіб і ще одна дитина травмована", – повідомляють у поліції.

За попередніми даними, 36-річний водій легковика виїхав на смугу зустрічного руху, де і сталося лобове зіткнення з вантажівкою. Сам глава сім'ї, його 35-річна дружина та 4-річна дочка загинули на місці події. Ще одна 12-річна дівчинка, яка була пасажиркою цього ж транспортного засобу, госпіталізована до лікарні.

Водія і двох пасажирів вантажівки медики оглянули на місці події. Поки ніхто з них не госпіталізований. На місці події працює слідчо-оперативна група, яка встановлює причини і обставини аварії.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Житомирській області на трасі "Київ – Чоп" зіткнулися маршрутка і вантажівка. В результаті аварії загинули 10 осіб, ще 10 постраждали.

Крім того, сьогодні близько п'ятої години ранку на 289-му кілометрі автодороги Київ – Одеса, неподалік від селища Криве Озеро, сталося зіткнення рейсового мікроавтобуса марки Volkswagen з білоруської реєстрацією, який рухався за маршрутом Одеса – Гомель, і вантажівки. Внаслідок ДТП водій та четверо пасажирів мікроавтобуса загинули на місці, ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення