Жахлива ДТП під Києвом з легковиком і маршруткою: винуватцю загрожує до 10 років в'язниці

 СЕГОДНЯ

У неділю ввечері під Києвом сталася масштабна ДТП з легковиком і маршруткою. Двоє людей загинули на місці, майже два десятка – з травмами. До трагедії призвели поспіх і неуважність на дорозі.

Кілька карет швидких, пожежні машини, поліція, розкидані по дорозі продукти – таку картину спостерігали водії ввечері 11 серпня на Одеській трасі в селі Глеваха. Мікроавтобус Mercedes Sprinter, в салоні якого знаходилося 18 пасажирів, виконував рейс за маршрутом Біла Церква – Київ. По дорозі він пригальмував на зупинці біля села, і в цей момент в нього на повному ходу врізався легковик Volkswagen. На відео, знятому за секунду до аварії, видно, що вона летіла в крайньому правому ряду на великій швидкості. Удар був таким потужним, що у маршрутки розбита вщент вся задня частина, її відкинуло на кілька метрів і розвернуло поперек дороги.

На щастя, інші учасники руху встигли вчасно зупинитися і не врізалися в неї, інакше наслідки були б ще гіршими. В купу металу перетворилася і передня частина Volkswagen. 57-річний водій легковика вижив завдяки подушці безпеки. А ось дві пасажирки авто, жительки села Бородянка, загинули на місці.

"Водій Volkswagen госпіталізований до Васильківської районної лікарні. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Травми у вигляді забоїв і переломів також отримали 16 осіб з маршрутки. У тому числі 12-річна дівчинка, у неї закрита травма голови", – розповіли "Сьогодні" в поліції Київської області.

Точну причину ДТП ще належить встановити слідству. Винуватцю загрожує до 10 років в'язниці. За останній місяць це вже друга масштабна аварія з маршруткою на території Київської області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення