Жорстоко катували: бізнесмена, якого викрали у центрі Києва, знайшли правоохоронці (фото, відео)

У столиці правоохоронці звільнили з полону викраденого бізнесмена Сергія Ткаченка та затримали п'ятьох осіб, причетних до кіднепінгу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва у четвер 16 липня.

"Затримані - п'ятеро чоловіків, мешканці м. Києва та Київської області у віці від 41 до 54 років. За місцем проживання зазначених осіб і в їхніх транспортних засобах провели невідкладні обшуки. Зараз усім затриманим повідомлено про підозру, і вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, злочинці тримали чоловіка у нелюдських умовах два тижні і жорстоко катували.

Зловмисникам повідомили про підозру в незаконному позбавленні волі, викраденні людини та вимаганні, скоєних за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 146, ч. 2 ст. 127, ч. 3 ст. 189 КК). Прокуратура наполягатиме на взятті затриманих під варту.

Зараз тривають слідчі дії зі встановлення усіх обставин злочину й можливих співучасників його здійснення.

Нагадаємо, що Сергія Ткаченка викрали із салону краси на Дорогожичах у Києві. Двоє невідомих вивели його на вулицю, посадили в машину та повезли в невідомому напрямку.

Сергій Ткаченко – акціонер севастопольського судноремонтного заводу "Південний". 2014-го, за словами дружини, Ткаченко не прийняв громадянство Росії. У березні цього року його заочно заарештував московський суд.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення