​Журналіст: Як Президент після вчорашнього може казати про успішну роботу СБУ?

Чи коректно сьогодні казати про високий рівень роботи СБУ, коли лише за вчора спецслужби РФ, за словами топ-чиновників України, здійснили кілька терористичних операцій на нашій території? Про це пише на своїй сторінці у Facebook автор проекту «Надзвичайні новини» Костянтин Стогній.

«Вчора, як резонно зауважили Президент, Генпрокурор, Міністр оборони, Головний військовий прокурор і купа чиновників нижче рангом, іноземні спецслужби (російські) здійснили ряд успішних терористичних операцій на території України. Підпалили військові склади під Харковом і застрелили в центрі Києва головного свідка у справі про держзраду Януковича. А вже сьогодні... Сьогодні Порошенко підкреслив, що «сьогодні СБУ демонструє найвищий рівень роботи за всю історію незалежності», - пише тележурналіст і додає, що перечитував ці рядки кілька разів.

Невже, запитує він, всі ці диверсії і теракти – це успішна робота українських спецслужб?

«Я з жахом думаю, а що ж тоді має відбутися в країні, щоб Президент назвав їх роботу слабенькою? Звісно, можна, придумати «мляву відмазку», типу, в суботу ж річниця утворення СБУ. Але так радянські часи називали «совком» саме за ці безглузді нагороди і «виконання плану» до ювілеїв. Пам'ятаю, як на Борщагівці до чергової річниці Жовтневої революції здали багатоповерхівку по вулиці Зодчих, і нагородили будівельників. Правда, вона виявилася без каналізації. Жесть, як висміювали цю гонку до ювілеїв! Ну, гаразд, насміялися над «совком», декомунізували радянське минуле, навалити пам'ятників... Але ж в голові «совок» пустив метастази і розрісся ще більше. Виходить: «совок» помер – хай живе «совок»? П.С. І що, ніхто не збирається робити роботу над помилками? Спецслужби і далі так само «успішно» працюватимуть на благо країни?..», - запитує Костянтин Стогній.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення