Журналісти розповіли, як нотаріус зі скандальною репутацією рятує "чорних" ріелторів

 Апостроф

У Києві була затримана банда "чорних ріелторів", яка в 2014-15 роках в незаконний спосіб заволодівала чужим майном - її організатори і учасники викрадали власників нерухомості і тримали в полоні, поки ті не віддавали свою власність. У 2017 році співробітники ГПУ передали їх справу до суду, але Дніпровський районний суд міста Києва його так і не розглянув.

Члени банди знаходяться в СІЗО на Лук'янівці, суд кожен раз продовжує їм запобіжний захід. Обвинувачені часто змінюють адвокатів і таким чином затягують справу.

Також слід зазначити, що іноді на засідання не приходить прокурор ГПУ, що автоматично переносить засідання суду.

У одної з фігуранток справи Оксани Чендей журналісти знайшли квартиру в 254 кв.м., її вимагає повернути законний власник, громадянин Великобританії. Є відомості, що підозрюваній в утриманні чужої власності допомагала приватний нотаріус Апатенко Марина, яка раніше фігурувала в справі про підробку документів родича колишнього регіонала Сергія Ківалова. В даний момент в Мін'юсті перевіряють діяльність Апатенко, в зв'язку з тим, що стосовно неї вже на сьогоднішній день набралося близько 50 скарг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення