З'явилися проблеми із нирками: юну красуню, яку понад годину лупцювала монстр у дівочому обличчі у Запоріжжі, прооперували (фото, відео)

Дівчинці, яку жорстоко побили на шкільному стадіоні у Запоріжжі, зробили першу операцію на носі.

На 14-річну Євгенію попереду чекає друга операція. За словами адвоката потерпілої Оксани Швець-Хомутової, під час побиття 22 листопада Жені зламали носа, також у дівчинки з'явилися проблеми з нирками.

Зазначається, що учора, 13 грудня, у дитячій лікарні Запоріжжя Женю прооперували: у цей час дитина знаходилася під штучною вентиляцією легень. Дівчинка вже прийшла до тями і почала самостійно дихати.

Адвокатка розповіла, що з 2015 року дівчинка має інвалідність – замість правого очного яблука у неї стоїть протез-імплант.

Також родина переживає не найкращі часи. Тато довгий час не працює, мама від нього пішла. Ще Женя має молодшу сестру, їй 8 років. Утрьох вони живуть у гуртожитку у кімнаті менше 7 квадратних метрів.

Нагадаємо, що у Запоріжжі банда дівчат понад годину жорстоко била трьох восьмикласниць. Під підозрою поки що четверо дівчат. Їм всього 15 та 16 років. Агресорки товкли своїх жертв руками та ногами, а навколо ревів від задоволення цілий натовп. За даними слідства, саме найстарша з дівчат - Ксенія Тимченко - заманила на шкільний стадіон трьох дівчаток - пообіцяла повернути їм раніше поцуплений телефон. Але замість цього підлітки накинулись на малих з кулаками і почали вимагати гроші. Катування тривало понад годину.

Підлітків підозрюють у хуліганстві та здирництві. Ксенія, підозрювана у побитті дітей, виправдовується, що причина її дикунства - алкоголь.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення