Зламали нос та пробили голову: на турнірі ММА сталася масова бійка між глядачами і спортсменами (відео)

Масова бійка сталася на турнірі зі змішаних єдиноборств під назвою "Колізей" в Москві. На кадрах видно, що б'ються один з одним глядачі і спортсмени, які використовують в тому числі і стільці. Лунають крики і вимоги припинити бійку.

Подробиці події розповів тренер клубу бойових мистецтв "Витязь" з міста Ногінськ Павло Муртазін, чиї підопічні брали участь в турнірі.

"Ще до початку масової бійки були всілякі провокації, суперечки з суддями в коридорах, штовхання, спортсмени не могли просто до Октагон дійти. Все це було забезпечено глядачами, яких закликали постійно організатори до порядку, але вони ігнорували. За його словами, до масової бійки привели саме такі провокації. В результаті бійки постраждали деякі спортсмени: одному розсікли голову, іншому зламали ніс, третьому – руку. У когось із бійців вкрали телефон. Учасниками і глядачами турніру переважно були уродженці Середньої Азії", - пише сайт mmaboxing.ru.

Повідомляється, що вони "ініціювали конфлікт, в ході якого користуючись чисельною перевагою зробили групові напади на спортсменів клубу "Витязь-Ногінськ".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення