Зник 30-річний киянин на Chrysler: його знайшли застреленим у полі, де вивозять сміття (відео)

У Вишгородському районі Київщини знайшли вбитим 30-річного киянина Олександра Сояка, якого розшукували як безвісті зниклого. Підозрюваного у вбивстві чоловіка вже затримано, він зізнався в скоєному. Про це у Facebook повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

"Родичі повідомили, що пропав молодий чоловік. Поїхав на своєму автомобілі і зник у Вишгородському районі. Два дні пошуків і встановлення контактів зниклого. 48 годин безперервної роботи поліцейських і - результат!!! На жаль, вбили хлопця!", - написав правоохоронець.

У своєму дописі він оприлюднив відео з кадрами слідчих дій на місці злочина, а також зізнання підозрюваного в убивстві.

"Я боявся його. Домовлявся, але ніяк не виходило. Зробив обріз, домовився про зустріч, виїхали. У полі застрелив його. Праворуч у полі - там, де вивозять сміття. Заніс його далі, між деревами, аби не видно було результата", - сказав підозрюваний, який визнав свою вину та написав щиросердечне зізнання.

У вбивстві підозрюють 27-річного жителя села Любимівка. Він спочатку заперечував свою провину, а потім зізнався. Зловмисник розповів, що був винен вбитому велику суму грошей, повідомили у поліції Київської області. Він вирішив так жорстоко розправиться з ним після погроз його сім'ї.

За даними ресурсу dtp.kiev.ua в Facebook, вбитим виявився 30-річний Олександр Сояк. Він поїхав на зустріч з вбивцею на своєму авто марки Chrysler 200 з держномером КА 2829 ВА.

Раніше у поліції повідомили, що 14 січня житель Києва Олександр Сояк до місця проживання не повернувся.

На пошуки зниклого чоловіка були орієнтовані наряди поліції Київської області, сусідні регіони. До пошуків залучені спецпризначенці, кінологи, військовослужбовці Національної Гвардії України та громадськість.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення