"Зняття порчі" в Чернівцях: 400 тисяч гривень і три з половиною роки в'язниці

 СЕГОДНЯ

У Чернівцях суд засудив аферистку до трьох з половиною років позбавлення волі за "зняття порчі" з жінки, яка віддала шахрайці понад 400 тисяч гривень. Відповідне рішення ухвалив Апеляційний суд Чернівецької області, повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко в своєму Facebook.

"Апеляційний суд Чернівецької області підтвердив рішення суду першої інстанції щодо 32-річної мешканки Київської області, яку за шахрайство у великих розмірах засудили до 3,5 років позбавлення волі", – написав він

В ході розслідування було встановлено, що жінка під приводом зняття порчі виманювала у громадян золото і цінні речі. Так жителька Чернівців запросила шахрайку в свій будинок, де аферистка після "обряду" заволоділа золотими прикрасами потерпілої і грошима на загальну суму, що перевищує 400 тисяч гривень.

"Шевченківський районний суд Чернівців визнав провину обвинуваченої в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст. 190 Кримінального кодексу – "шахрайство, вчинене у великих розмірах" – і призначив їй покарання у вигляді трьох років і шести місяців позбавлення волі", – повідомив Лисенко.

З таким рішенням не погодилися адвокати обвинуваченої, які вирішили його оскаржити, але зазнали невдачі і в апеляційному суді – прокуратура зуміла довести справедливість звинувачень і винесеного вироку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення