"Знову летить!": небо над Одесою затягнуло чорним димом після обстрілу крилатими ракетами (фото, відео)

Сьогодні близько 14:15 в Одесі пролунали потужні вибухи. Як повідомили у Оперативному командуванні "Південь", РФ завдала щонайменше 4 ракетних удари по Одесі. Місцевих жителів вкотре закликають не публікувати фото та відео, на яких чітко вказано локацію "прильоту", та не виходити з укриттів.

"По Одещині нанесено ракетний удар 4 крилатими ракетами із застосуванням стратегічної авіації. Ворог продовжує не тільки фізичне руйнування інфраструктури регіону, а й психологічний тиск на цивільне населення", - йдеться у повідомленні ОК "Південь".

Російські пропагандистські телеграм-канали вже повідомили, куди поцілили, адже заздалегідь знали, куди спрямовані російські ракети. Кажуть, що влучили у військовий авіаремонтний завод на території аеродрому "Шкільний". Начебто він був ціллю під час попереднього ракетного удару РФ.

У ОК "Південь" також повідомили, що постраждалих немає. Людей закликають не панікувати, не нехтувати попередженнями про повітряну тривогу, не заважати Збройним Силам та Силам оборони виконувати свої задачі.

Зазначимо, що на даний момент повітряна тривога по всій території України. У соцмережах також повідомляють про вибухи на Миколаївщині, Сумщині та Хмельниччині.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення