ЗСУ готують росіянам "сюрприз" після влучення у залізничну станцію, де у 5 вагонах згоріли 25 людей, ще 31 поранені (фото, відео)

У селищі Чаплине Дніпропетровської області завершилися рятувально-пошукові роботи. Унаслідок обстрілів житлового сектору та залізничної станції загинуло 25 осіб, з них двоє – діти. Про це повідомив заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

"11-річний хлопчик загинув під завалами будинку, ще одна 6-річна дитина – під час пожежі в авто біля залізничної станції. Постраждала 31 особа", - повідомив Тимошенко.

В "Укрзалізниці" розповіли, що серед 25 загиблих двоє дітей та троє залізничників, а серед 31 пораненого двоє дітей та четверо залізничників.

Протягом двох днів Україна відповість на удар Росії по Чаплиному. Про це заявив радник Офісу президента Олексій Арестович.

"Відповідь буде – залізно. Прилетить обов'язково, можете навіть не сумніватися. Максимум доба-дві, якщо треба підготовка, дорозвідка цілей серйозних, жирних. Найближчим часом щось прилетить у відповідь", - спрогнозував Арестович.

Учора російські військові атакували Чаплине кілька разів. Удень ворожа ракета знищила приватний будинок. Під завалами опинилися три людини – жінка та двоє дітей. Жінку та 13-річного хлопчики врятували місцеві мешканці. Тіло загиблого 11 річного хлопчика з-під завалів дістали рятувальники.

Пізніше ворог ще раз атакував населений пункт – спочатку однією ракетою, а потім ще трьома. Перша атака пошкодила господарчі будівлі залізниці, наступні — влучили у залізничну станцію. Через удар виникла пожежа в 5 пасажирських вагонах.

У ДСНС повідомили, що Синельниківський район на Дніпропетровщині в День незалежності росіяни обстріляли 4 рази. Учора ми повідомляли, що ракета влучила у приватний будинок. Під завалами опинились діти.

"Ворог поцілив по Великомихайлівській громаді. Постраждало 8 людей. Серед них 3 дівчинки, найменшій всього 2 роки. Всі поранені знаходяться у лікарні. Медики оцінюють їхній стан, як середньої важкості. По Криворізькому району вночі гатили з "Ураганів" та "Смерчів". Пошкодили електромережу, житло та автівки. Нікопольський район обстрілювали протягом ночі з "Градів" та ствольної артилерії. По Дніпровському району ворог цілив ракетою. Наші військові її збили", - розповіли подробиці у ДСНС про нічні обстріли області.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення